Blog

Rozbijanie mięsa na kotlety, zrazy czy de volaille może być czynnością trudną i pracochłonną, zwłaszcza gdy do rozbicia jest nie kilka, ale nawet kilkaset porcji mięsa. Klasyczne rozbijanie tłuczkiem może niszczyć strukturę mięsa, gdyż za każdym razem używamy nieco innej siły. Alternatywą dla takiego rozbijania jest kotleciarka MAGA, która jest urządzeniem zautomatyzowanym, pozwalającym na rozbijanie dużej ilości plastrów mięsa, w optymalny sposób.

Prowadzenie gastronomii polega na głównie na sprawnym przygotowaniu posiłków dla większej ilości osób. Czy to w restauracji, przy obsłudze gościa, czy podczas przebiegu różnego rodzaju spotkań grupowych liczy się czas przygotowania posiłków i niezmienna, najwyższa jakość serwowanych potraw.

Został on stworzony żeby przybliżyć Państwu naszą działalność.

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.